The Bull Yard, Coventry

McVeigh Construction

The Bull Yard – Helping Coventry put its best foot forwards

Project type: Retail

Division: Surfacing & Coatings

As part of the £2m redevelopment project in central Coventry, The TP Group was approached to install Resin Bound Gravel surfaces around The Bull Yard.

Comprising of a water feature, a children’s play area and a great deal of greenery, The Bull Yard is seen as a “key arrival point” for people visiting the city by rail. And because first impressions are so important, it was vital that we helped the city put its best foot forwards by delivering work of the finest aesthetic standard. High quality, beautiful surfaces are a given for our team – but dealing with the disruption of the global pandemic was a whole new challenge for us.

Project type: Retail

Division: Surfacing & Coatings

Showing great flexibility, our team worked around supply chain disruption and the shifting deadlines of the other construction teams to get the job done without fuss. Adjusting our schedule, we carried out the work in the summer of 2020, laying 1,770m2 of Addagrip’s Hazelnut Addaset product.

Project type: Retail

Division: Surfacing & Coatings

We completed the work in August 2020 and our client couldn’t have been more pleased with how it turned out. The Hazelnut coloured surfaces blend perfectly with the Bull Yard’s eclectic architecture and the luscious new trees and shrubs.

Get in Touch